Vår filosofi

Streamec står för innovativa, flexibla och användarvänliga tjänster som du kan använda för att skapa stämning och inspirera kunder.

I centrum finns musiken, runt den har vi byggt smarta tjänster som hjälper dig att på ett enkelt sätt förmedla de budskap som du vill skall nå dina kunder.

Vi på Streamec utvecklar själv våra tjänster. Förvänta dig därför det lite mer speciella. Det som dom andra inte har. Det smarta. Det som ger dig extra fördelar.

Kontakta oss så får du veta mera. Vi kan ge dig verktygen, men också hjälp att förfina din användning av dom.

Dags för smart musik?

Lägger du och dina medarbetare ner dyrbar tid på att göra och hantera spellistor?

Eller anlitar ni företag med självutnämnda ”musikexperter” som skickar feta fakturor för att göra era spellistor?  Och tror ni fortfarande att den spellista ni får är unik bara för er?

Det är dags att tänka om!

Gymmusik ger dig verktygen, avancerade, men samtidigt lätta att använda. Verktygen använder du för att skapa den musikprofil som din verksamhet behöver.

Musiken är en av de viktigaste faktorerna för ett framgångsrikt företag i fitnessbranchen. Släpp inte ifrån dig kontrollen över musiken.

För du vet bättre än någon annan!

Kort om Gymmusik

Gymmusik har arbetat med IT och musik sedan 2005 och är en av Sveriges största leverantörer av musiklösningar till träningsbranschen. Varje vecka tränar över en miljon svenskar till musiken vi levererar.

Vi utvecklar själva våra produkter, ofta i nära relation till vår kunder. Lösningarna är innovativa, flexibla och användarvänliga. Vår tekniska kunskap omfattar system för streaming via internet, mobila lösningar, tillförlitlighet och redundans i IT-system. Vi behärskar databas, webb, virtualisering och serversystem.

I centrum finns musiken. Vårt musikkunnande omfattar de flesta musikstilar och vi erbjuder verktygen för att skapa en helt egen musikprofil för verksamheten

Dina önskemål blir snabbt till verklighet!