Vår filosofi

Streamec, eller Gymmusik som vi kallar oss i dagligt tal,  står för innovativa, flexibla och användarvänliga tjänster som du kan använda för att skapa stämning och inspirera kunder.

I centrum finns musiken, runt den har vi byggt smarta tjänster som hjälper dig att på ett enkelt sätt förmedla de budskap som du vill skall nå dina kunder.

Vi på Streamec utvecklar själv våra tjänster. Förvänta dig därför det lite mer speciella. Det som dom andra inte har. Det smarta. Det som ger dig extra fördelar.

Kontakta oss så får du veta mera. Vi kan ge dig verktygen, men också hjälp att förfina din användning av dom.

Dags för smart musik?

Effektivitet, kvalitet och kostnadskontroll är något alla verksamheten strävar efter.

Gymmusik har utvecklat en rad olika verktyg för att hantera musik, avancerade, men samtidigt lätta att använda.

Pin2 tjänsten för inspirationsmusik i gym och andra utrymmen ställs enkelt in för att passa olika medlemskategorier vid olika tider på dygnet och veckan.

Pin2 Voice Message Service tar hand om informationen till kunderna när receptionstiden är begränsad.

Set4Play för att göra och spela upp passmusik ger instruktören verktyget för mixning, inlärning och framförande.

Set4Play Enterprise strukturerar och effektiviserar den besvärliga uppgiften att förse passinstruktörer med aktuellt inlärningsmaterial och musik. Mobilen är verktyget!

Kontakta Gymmusik så berättar vi mer!

Kort om Gymmusik

Gymmusik har arbetat med IT och musik sedan 2005 och är en av Sveriges största leverantörer av musiklösningar till träningsbranschen. Varje vecka tränar över en miljon svenskar till musiken vi levererar.

Vi utvecklar själva våra produkter, ofta i nära relation till vår kunder. Lösningarna är innovativa, flexibla och användarvänliga. Vår tekniska kunskap omfattar system för streaming via internet, mobila lösningar, tillförlitlighet och redundans i IT-system. Vi behärskar databas, webb, virtualisering och serversystem.

I centrum finns musiken. Vårt musikkunnande omfattar de flesta musikstilar och vi erbjuder verktygen för att skapa en helt egen musikprofil för verksamheten

Dina önskemål blir snabbt till verklighet!