Haspla – kampanjmotor för ljudmeddelanden

Haspla är ett kostnadseffektivt sätt att nå ut till medlemmarna.

Nyheter, erbjudanden, kampanjer och information genom högtalarna har stort genomslag. Ljudkampanjer kan effektivt kombineras med andra medier för att uppnå en stor räckvidd. De medlemmar som tränar på obemannade anläggningar kan ta del av nyheter på ett enkelt sätt.

Med Haspla läggs ljudmeddelanden ut på en eller flera anläggningar med hjälp av ett internetbaserat program. Ett obegränsat antal anläggningar kan nås. Fyra innehållsmässigt olika meddelanden kan spelas upp i en och samma kampanj. Kampanjerna automatplaneras och läggs ut och tas ner på önskade datum.

Välj att spela in meddelanden själv, eller låt Gymmusik hjälpa till att ta fram kvalificerade jinglar med professionella röster och ljudbakgrunder.