Låt en streamingbox spela upp musiken!

Vår nya steamingbox som kopplas till internet och vidare till ljudanläggningen är ett bra alternativ för uppspelning av musik av högsta kvalitet.

Utmärkt ljudkvalitet – Inbyggt kvalitetsljudkort
Musik av/på på inställda tider
Automatisk ljudnivåreglering över dagen
Direktstreamad musik, kopplas till internetkabel
Inbyggd räddningsslinga vid internetavbrott
Larm till Gymmusik support vid driftstörning
Raspberry Pi storlek 90 * 60 * 40 mm
Linux

Kontakta oss för mer information och test!

Nu är det ännu enklare att mixa

Nu har vi uppgraderat Set4Play passmusiktjänst med en ny enkel mixningsmetod. Du enkelt klippa till låtarna i rätt längd som passar din koreografi. Sedan finjusterar du för att få snygga övergångar mellan låtarna. Spara och din färdiga mix finns snart i Set4Play appen på din telefon eller platta.

Nu finns också en snabbfunktion för intervallpass. Ange arbetstid och paustid, intervallpasset blir klart direkt!

 

Läs mer

Samarbete med Universal Production Music

Gymmusik har inlett ett musiksamarbete med Universal Musics enhet för produktionsmusik www.universalproductionmusic.com. Universal Production Music har att stort musikarkiv med låtar av mycket hög kvalitet.

Vi har nu laddat våra musiktjänster med UPM musik. Det stora fördelen med denna musik är att licensavgifterna för musiken till rättighetsorganisationerna blir mycket lägre.

Kontakta oss så berättar vi hur mycket du kan spara!

 

Läs mer

Wellness Studio sätter medlemmarna först med Pin2 Member

Wellness Studio som driver 13 populära gym i sydöstra Sverige väljer nu att låta medlemmarna vara med och bestämma musiken när dom tränar i gymmet på samtliga anläggningar.

Med Pin2 Member anger varje medlem vilken musik som bäst inspirerar träningen. Uppgifterna sparas och aktiveras sedan när man drar taggen på väg in i gymmet. Musiken som spelas anpassas nu till alla de närvarandes sammantagna önskemål. Vill alla ha högt tempo i musiken blir det så, men vill några som tränar ha lägre tempo sänks tempot något.

Läs mer om Pin2 Member här

Gymmusik har utvecklat Pin2 Member i samarbete med bland annat BRP Systems

Läs mer

Nu lanserar vi demokratisk musik i gymmet tillsammans med BRP, Gymcontrol och Pastell Data

Musiken i gymmet är en av de frågor som mest engagerar medlemmarna.

Gymmusik, i samarbete med BRP, GymControl och Pastell Data presenterar Pin2 Member, medlemsstyrd musik i gymmet. Så här fungerar det:

  1. På anläggningens hemsida anger medlemmarna sina musikönskemål genom att svara på några korta frågor om sin musiksmak. Vilka musikstilar gillar du, från vilka årtal vill du höra musik från, viket tempo vill du ha för att bäst inspirera din träning?
  2. När en medlem drar sitt kort/tag på väg in i gymmet aktiveras musikönskemålen.
  3. I gymmet spelas nu musiken som svarar mot önskemålen från alla som tränar och angett sin musikprofil.
  4. Det finns en managementfunktion där ledningen kan filtrera bort oönskad musik under bestämda tider på veckan och dygnet.

Är en medlem ensam i gymmet och vill höra rock från 1990-talet, i högt tempo och med inslag av svenskt kommer den musiken att spelas. Är det däremot tjugo andra som tränar samtidigt kommer medlemmens musiksmak att vägas i proportion till de andras musikönskemål. Men det kommer alltid att bli lite mer rock, lite mer 90-tal, lite högre tempo och lite svenskt när medlemmen kommer in. Det är bara medlemmar som angett sin musikprofil som räknas.

Med managementfunktionen skapar ledningen en musikprofil i rullande veckoschema. Profilen anger de gränser som medlemmarnas önskemål skall hållas inom. Passar inte Hårdrock klockan 8 på morgonen eller Dansband klockan 19 på kvällen, filtreras de önskemålen bort. Även tempot på musiken hålls inom de av ledningen beslutade gränserna.

  1. Klagomålen på musiken reduceras till ett minimum. Den som inte angett sin musikprofil kan inget att säga. Har en medlem angett sin profil, men ”fel” musik spelas, beror det på att de andra som tränar samtidigt har en annan musiksmak.
  2. Det behövs ingen personal som försöker fundera ut vad medlemmarna gillar för musikstil. Det sköter medlemmarna själva.
  3. Ökad medlemstillfredsställelse. Någon lyssnar på mig som medlem, bryr sig om vad jag tycker.

Gymmusik hjälper till att komma igång och tillhandahåller informationsmaterial, till exempel jinglar. Det tar cirka en timma att starta upp, efter det är musiken självstyrande.

Medlemsstyrd musik är naturligtvis också ett försäljningsargument som attraherar nya medlemmar. Gymmusik delar med sig av material som kan användas i marknadsföringen.

Läs mer