Låt en streamingbox spela upp musiken!

Vår nya steamingbox som kopplas till internet och vidare till ljudanläggningen är ett bra alternativ för uppspelning av musik av högsta kvalitet.

Utmärkt ljudkvalitet – Inbyggt kvalitetsljudkort
Musik av/på på inställda tider
Automatisk ljudnivåreglering över dagen
Direktstreamad musik, kopplas till internetkabel
Inbyggd räddningsslinga vid internetavbrott
Larm till Gymmusik support vid driftstörning
Raspberry Pi storlek 90 * 60 * 40 mm
Linux

Kontakta oss för mer information och test!

Wellness Studio sätter medlemmarna först med Pin2 Member

Wellness Studio som driver 13 populära gym i sydöstra Sverige väljer nu att låta medlemmarna vara med och bestämma musiken när dom tränar i gymmet på samtliga anläggningar.

Med Pin2 Member anger varje medlem vilken musik som bäst inspirerar träningen. Uppgifterna sparas och aktiveras sedan när man drar taggen på väg in i gymmet. Musiken som spelas anpassas nu till alla de närvarandes sammantagna önskemål. Vill alla ha högt tempo i musiken blir det så, men vill några som tränar ha lägre tempo sänks tempot något.

Läs mer om Pin2 Member här

Gymmusik har utvecklat Pin2 Member i samarbete med bland annat BRP Systems

Läs mer

Nu lanserar vi demokratisk musik i gymmet tillsammans med BRP, Gymcontrol och Pastell Data

Musiken i gymmet är en av de frågor som mest engagerar medlemmarna.

Gymmusik, i samarbete med BRP, GymControl och Pastell Data presenterar Pin2 Member, medlemsstyrd musik i gymmet. Så här fungerar det:

  1. På anläggningens hemsida anger medlemmarna sina musikönskemål genom att svara på några korta frågor om sin musiksmak. Vilka musikstilar gillar du, från vilka årtal vill du höra musik från, viket tempo vill du ha för att bäst inspirera din träning?
  2. När en medlem drar sitt kort/tag på väg in i gymmet aktiveras musikönskemålen.
  3. I gymmet spelas nu musiken som svarar mot önskemålen från alla som tränar och angett sin musikprofil.
  4. Det finns en managementfunktion där ledningen kan filtrera bort oönskad musik under bestämda tider på veckan och dygnet.

Är en medlem ensam i gymmet och vill höra rock från 1990-talet, i högt tempo och med inslag av svenskt kommer den musiken att spelas. Är det däremot tjugo andra som tränar samtidigt kommer medlemmens musiksmak att vägas i proportion till de andras musikönskemål. Men det kommer alltid att bli lite mer rock, lite mer 90-tal, lite högre tempo och lite svenskt när medlemmen kommer in. Det är bara medlemmar som angett sin musikprofil som räknas.

Med managementfunktionen skapar ledningen en musikprofil i rullande veckoschema. Profilen anger de gränser som medlemmarnas önskemål skall hållas inom. Passar inte Hårdrock klockan 8 på morgonen eller Dansband klockan 19 på kvällen, filtreras de önskemålen bort. Även tempot på musiken hålls inom de av ledningen beslutade gränserna.

  1. Klagomålen på musiken reduceras till ett minimum. Den som inte angett sin musikprofil kan inget att säga. Har en medlem angett sin profil, men ”fel” musik spelas, beror det på att de andra som tränar samtidigt har en annan musiksmak.
  2. Det behövs ingen personal som försöker fundera ut vad medlemmarna gillar för musikstil. Det sköter medlemmarna själva.
  3. Ökad medlemstillfredsställelse. Någon lyssnar på mig som medlem, bryr sig om vad jag tycker.

Gymmusik hjälper till att komma igång och tillhandahåller informationsmaterial, till exempel jinglar. Det tar cirka en timma att starta upp, efter det är musiken självstyrande.

Medlemsstyrd musik är naturligtvis också ett försäljningsargument som attraherar nya medlemmar. Gymmusik delar med sig av material som kan användas i marknadsföringen.

Läs mer

Pin2 Slider – Dra i slidern och musiken ändras direkt!

Vi är stolta att kunna presentera Pin2 Slider, ett absolut nytänkande inom musiktjänster för träning.

Med Pin2 Slider kan musikens karaktär ändras i realtid. Logga in på mobilen, dra i sliderna och sänd de nya inställningarna. Från nästa låt ändras tempo, andel svenskt, årtal etc. Lämpligt till exempel för PT som enkelt vill öka eller minska tempot i musiken, för crossfit, eller för att direkt hitta rätt inspirationsmusik som passar träningssituationen. Det finns funktioner som filtrerar bort sliderinställningar som inte svarar mot er musikprofil.

Gymmusiks musikprofilstänkande bygger på den absoluta sanningen att musiken är mycket väsentlig för kundernas träningsupplevelse på ett gym. För väsentlig för att företagsledningen skall låta musiken spelas slumpvis eller styrt av någon i personelen som ofta låter sina egen musiksmak komma före kundernas.

I Gymmusiks nya tjänst Pin2 fastställer företagsledningen en musikprofil som överensstämmer med företagets mål och inriktning. I Pin2 finns musikprofilen inbyggd, och kan ställs in på kort tid.

Sedan kan personalen använda Pin2 Slider, men alltid inom de gränser som musikprofilen anger. Skall vi inte spela danskbandsmusik på kvällstid finns inte heller den möjligheten i Slidern. Skall vi inte spela musik med BPM över 135 på förmiddagen sätter Slidern en gräns där.

 

 

Läs mer

Nu är vi igång i Danmark!

Gymmusiks danska avdelning har nu kommit igång. Våra danska medarbetare Mads och Oliver har fått sina första kunder och fler är på väg. Besök den danska hemsidan på www.gymmusic.dk

Läs mer