Pin2 Slider – Dra i slidern och musiken ändras direkt!

Vi är stolta att kunna presentera Pin2 Slider, ett absolut nytänkande inom musiktjänster för träning.

Med Pin2 Slider kan musikens karaktär ändras i realtid. Logga in på mobilen, dra i sliderna och sänd de nya inställningarna. Från nästa låt ändras tempo, andel svenskt, årtal etc. Lämpligt till exempel för PT som enkelt vill öka eller minska tempot i musiken, för crossfit, eller för att direkt hitta rätt inspirationsmusik som passar träningssituationen. Det finns funktioner som filtrerar bort sliderinställningar som inte svarar mot er musikprofil.

Gymmusiks musikprofilstänkande bygger på den absoluta sanningen att musiken är mycket väsentlig för kundernas träningsupplevelse på ett gym. För väsentlig för att företagsledningen skall låta musiken spelas slumpvis eller styrt av någon i personelen som ofta låter sina egen musiksmak komma före kundernas.

I Gymmusiks nya tjänst Pin2 fastställer företagsledningen en musikprofil som överensstämmer med företagets mål och inriktning. I Pin2 finns musikprofilen inbyggd, och kan ställs in på kort tid.

Sedan kan personalen använda Pin2 Slider, men alltid inom de gränser som musikprofilen anger. Skall vi inte spela danskbandsmusik på kvällstid finns inte heller den möjligheten i Slidern. Skall vi inte spela musik med BPM över 135 på förmiddagen sätter Slidern en gräns där.

 

 

Set4Play Enterprise effektiviserar och kvalitetssäkrar gruppträningen

Set4Play Enterprise är ett komplett verktyg för att hantera gruppträningskoncept som skall produceras och sedan distribueras på ett säkert sätt till många instruktörer.

Set4Play Enterprise i korthet:

  • För konceptansvariga i organisationen finns ett stort låtarkiv och flera olika mixningsresurser.
  • Konceptansvarig publicerar konceptet komplett med musik, inlärningsmaterial (text, video, ljud, framförandestöd).
  • Det kompletta konceptet med musik och information finns nu tillgängligt för samtliga instruktörer i organisationen.
  • Tillgången till ett koncept kan begränsas till vissa grupper av instruktörer genom lösenordskrav.
  • Mobil eller platta är instruktörernas verktyg.
  • Uppspelning offline genom uppspelningsappar för iPhone och Android.
  • Kan kombineras med Set4Play Mobile, instruktören kan även producera egna mixar i samma applikation.

Set4Play Enterprise används av bland annat Fressi i Finland (www.fressi.fi) som effektiviserat sin koncepthantering omfattande 100 instruktörer.

Kontakta Gymmusik och boka en presentation!

Läs mer

Set4Play Mobil på väg

Vårt utvecklingsteam jobbar för närvarande hårt med den nya versionen av passmusiktjänsten Set4Play. Set4Play Mobil går att använda på alla enheter, mobil, platta eller PC/Mac. Mixning och uppspelning av mixen kommer att kunna göras på en normalstor mobil. Funktioner för klipp, kopiera låt, övergångar, ljudvolymsjustering, BPM justering, koreografistöd. Uppspelningen (offline) sker som tidigare med appar för iPhone och Android.

Läs mer

Gymmusic opens up in the UK

In the UK there are more than 10 000 fitness centers, spa´s and swimming halls. Gymmusic has now formed an organisation with headquarter in London. First customers are already landed and more to come as we will start marketing the whole range of services very soon.

Feel free to take a look at our UK website:

www.gymmusic.com

Läs mer

Nu är det ännu enklare att mixa

Nu har vi uppgraderat Set4Play passmusiktjänst med en ny enkel mixningsmetod. Du enkelt klippa till låtarna i rätt längd som passar din koreografi. Sedan finjusterar du för att få snygga övergångar mellan låtarna. Spara och din färdiga mix finns snart i Set4Play appen på din telefon eller platta.

Nu finns också en snabbfunktion för intervallpass. Ange arbetstid och paustid, intervallpasset blir klart direkt!

 

Läs mer