Vi utökar vår produktportfölj !

Vi har nöjet att presentera Pin2, en helt ny musiktjänst som efterhand kommer i flera olika versioner.

Pin2 Manuell är en vidareutveckling av vår tjänst MPlayer. Samtidigt som alla MPlayers fördelar (flera ljudzoner, automatisk ljudvolymkontroll, stängningsmeddelanden, reklamkampanj-funktion mm) finns kvar, ger vi våra kunder möjligheten att bygga sin helt egna musikkanal. Och lugn, det handlar inte om att lägga hundratals timmar på att försöka sätta ihop spellistor. Och inte heller försöker vi påstå att vi är experter som vet precis vilken musik som ni vill ha alla timmar på veckan. Nej, Pin2 är ett verktyg för att enkelt skapa den rätta musikprofilen för just er träningsanläggning.

I Pin2 Manuell jobbar ni med parametrar som enkelt kan ställas in över dygnet och veckan för att passa era medlemmars önskemål. Det tar bara några minuter. Välj genre, årtal, BPM, andel svenskt, topplistemusik och mera.

Välkommen att kontakta Gymmusik för ett kostnadsfritt prov av Pin2 Basic!

 

Nu är det ännu enklare att mixa

Nu har vi uppgraderat Set4Play passmusiktjänst med en ny enkel mixningsmetod. Du enkelt klippa till låtarna i rätt längd som passar din koreografi. Sedan finjusterar du för att få snygga övergångar mellan låtarna. Spara och din färdiga mix finns snart i Set4Play appen på din telefon eller platta.

Nu finns också en snabbfunktion för intervallpass. Ange arbetstid och paustid, intervallpasset blir klart direkt!

 

Läs mer

Samarbete med Universal Production Music

Gymmusik har inlett ett musiksamarbete med Universal Musics enhet för produktionsmusik www.universalproductionmusic.com. Universal Production Music har att stort musikarkiv med låtar av mycket hög kvalitet.

Vi har nu laddat våra musiktjänster med UPM musik. Det stora fördelen med denna musik är att licensavgifterna för musiken till rättighetsorganisationerna blir mycket lägre.

Kontakta oss så berättar vi hur mycket du kan spara!

 

Läs mer

Låt en streamingbox spela upp musiken!

Vår nya steamingbox som kopplas till internet och vidare till ljudanläggningen är ett bra alternativ för uppspelning av musik av högsta kvalitet.

Utmärkt ljudkvalitet – Inbyggt kvalitetsljudkort
Musik av/på på inställda tider
Automatisk ljudnivåreglering över dagen
Direktstreamad musik, kopplas till internetkabel
Inbyggd räddningsslinga vid internetavbrott
Larm till Gymmusik support vid driftstörning
Raspberry Pi storlek 90 * 60 * 40 mm
Linux

Kontakta oss för mer information och test!

Läs mer

Wellness Studio sätter medlemmarna först med Pin2 Member

Wellness Studio som driver 13 populära gym i sydöstra Sverige väljer nu att låta medlemmarna vara med och bestämma musiken när dom tränar i gymmet på samtliga anläggningar.

Med Pin2 Member anger varje medlem vilken musik som bäst inspirerar träningen. Uppgifterna sparas och aktiveras sedan när man drar taggen på väg in i gymmet. Musiken som spelas anpassas nu till alla de närvarandes sammantagna önskemål. Vill alla ha högt tempo i musiken blir det så, men vill några som tränar ha lägre tempo sänks tempot något.

Läs mer om Pin2 Member här

Gymmusik har utvecklat Pin2 Member i samarbete med bland annat BRP Systems

Läs mer